Padlefestivalen er lagt til kystkommunen Øygarden, som består av ei rekke øyer og holmer vest for Bergen.

Festivallokalitet:

Kvernepollen Rorbuer, Kvernepollen 14, 5337 Rong. Rorbuene ligger cirka 50 minutters biltur fra Bergen sentrum. Lokaliteten har parkeringsplasser til alle, men vi anbefaler samkjøring. Det er også muligheter for å ta buss, da uten å ha kajakk med!

Overnatting:

Overnatting vil foregå inne på festivalområdet. VI har leid rorbuer helt i vannkanten, og flere av de har egne terrasser. Det sover 6-7 personer per rorbu. Fordeling vil skje fortløpende med mindre dere melder fra hvem dere vil overnatte med. Den ene store rorbuer med terrasse vil bli brukt under åpningsseremonien fredag, samt til after-paddling lørdag kveld.
Det er ikke mulig å ligge i telt inne på festivalområdet, men det er rikelig med teltplasser i nærheten. Ta med sovepose og håndkle til overnattingen.
Vi skal ikke vaske ut etter oss :)

Måltider:

Alle rorbuene har topp moderne kjøkken med alle fasiliteter og alt av utstyr. Dere står fritt til å bruke kjøkkenet til de måltidene som ikke er inkludert i festivalpasset. Om dere vil handle på veg utover så er det flere matvarebutikker langs vegen.
Inkluderte måltider i Festivalpasset er: middag fredag under åpningen, dessert på padleturene både lørdag og søndag, festivalmiddag på lørdag.
NB! Meld snarest mulig fra til oss arrangører dersom du har matallergier eller intoleranser!

Alkohol:

Det er lov å ha med medbrakt så lenge dette konsumeres inne i rorbuene. Det kan ikke drikkes alkohol utenfor rorbuene på Festivalområdet pga sjenkebevilgningsreglene i Øygarden kommune. Under festivalmiddagen lørdag, må vi kjøpe drikke i baren på Kvernepollen. Heller ikke denne alkoholen kan nytes utendørs.

Festivalpass:

Festivalpasset gjelder fra fredag kl 17 til og med søndag kl 16. Det koster 3200 kr inklusiv overnatting i rorbu. Dersom du ordner overnatting selv utenfor festivalområdet så koster festivalpasset 2400 kr.
Det er ikke mulig å delta en enkelt dag, da Havgapet Padlefestival er et helgearrangement.

Egenerklæring:

Alle festivaldeltakere må fylle ut egenerklæringsskjema ved ankomst på fredag. Dette finner du i den betjente festivalresepsjonen. Egenerklæring makuleres etter endt festival.

Deltakerkrav:

Utfylt egenerklæring og NPF Introduksjonskurs i havkajakk (ta med Våttkortet ditt!)  er minimumskravet på festivalen.

Arrangører:

Foretakene ReigstadUnlimited med innehaver Laila Johanne Reigstad, og Lundhaug Adventures ved innehaver Torbjørn Lundhaug.
Begge er sertifiserte og erfarne kajakkinstruktører fra Norges Padleforbund, henholdsvis Aktivitetsleder og Videregåendekurs Hav.

Påmelding:
Påmeldinga er bindende og skjer på epost til laila.reigstad@gmail.com eller torbjorn.lundhaug@gmail.com, eller via nettsidene.
Oppgi ved påmelding om du ønsker overnatting eller ei, om du har matallergier/intoleranser og om du ønsker å leie kajakk og/eller tørrdrakt.

Ved avbestilling før 1. april trekkes et gebyr på kr 1000, resten tilbakebetales. Avbestilling etter 1. april gir ikke tilbakebetaling av festivalpasset.

Forsikring:

Hver deltaker må sørge for en personlig (reise-) forsikring som dekker alle aktiviteter i programmet, og i tilfelle du må melde avbud ved sykdom. Sjekk med ditt eget forsikringsselskap hva den dekker. Forsikringen må være tegnet før avreise til treffet.

Utstyr og bekledning:

Tørrdrakt er påkrevd.

Sovepose

Håndkle (også til morgenbadet kl 07 hver dag)
Putetrekk, om ønskelig

Termos med varm drikke.

Ull undertøy, varm lue og votter/slogvotter.
Vanntett jakke/bukse.

To sitteunderlag i kajakken er god isolasjon.

Energibar eller annet som inneholder raske kalorier under turene.

Mat til frokost og lunsj lørdag.
Mat til frokost og lunsj søndag.

Det du vil drikke fredag kveld og lørdag kveld etter festivalmiddagen.

Deltakere under 18 år må være med en foresatt.

Kajakkleie:

Vi har kajakk med utstyr du kan leie. Prisen er kr 500,- for hele helgen.
Du kan låne tørrdrakt til samme pris.

Telefon

Torbjørn Lundhaug +47 97744755 

Laila Johanne Reigstad +47 90041881

Adresse

Kvernepollen Rorbuer

Kvernepollen 14, 5337 Rong

© Opphavsrett Havgapet Padlefestival 3.-5.mai 2019 i Øygarden